All for Joomla All for Webmasters

Заложете на метала, каишките, пискюлите и ресните

Напоследък все повече от дамите предпочитат да купуват чанти, обувки и дрехи от интернет.

drehi (3)Важно за всяка дама, която цени оригиналното и красивото е да знае, че купуването на бизнес, сакове, клъчове, тип портмоне, ежедневни, модерни, екставагантни или тип торба чанти от тясно насочени електронни магазини е с много повече преимущества и по-изгодно финансово от пазаруването от традиционната магазинска мрежа.

Едно от предимствата на онлайн пазаруването, което рядко може да си позволим в конвенционалните магазини е да върнем изделие или да го заменим с друго. Наистина е от значение да имате няколко чанти, които да ви пасват на различните видове облекла. Когато избирате чанта обръщайте внимание на няколко аспекта – кожата е добре да бъде здрава, да бъде добре ушита, да бъде стабилна и добре затворена срещу посегателства и да има достатъчно прегради. Запомнете, че когато чантата и обувките ви са в консенсус, няма как да не се чувствате неотразима.

Много актуални са чантите от текстил. Например тип пощальонски от деним с кантове от кожа с декорация от метални рингове и капси, които се съчетават с обувки тип пантофи от комбинация деним и кожа с подобна декорация или декоративна верига, имитираща бижу.

Друга силна тенденция е чантите с каишки. Те са с акцент тънки каишки с капси като допълнение на летните сандали, с преплетени каишки. Подходящи декорации са шипове, рингове и рок ципове. Умишлено се състаряват чантите, обувките и коланите, за да придобият още повече street shic ефект, като се протриват, прокъсват или им се добавят кръпки с големи лога.

В последните няколко годни са много актуални украшенията по чантите. Иде реч за пискюлите, ресните, фльонгите, пайетите, перлите, мънистата, камъните и декоративните кристали. Към тях се включват акценти от сатен, кадифе, мрежа, пластмаса, надипляния, накъдряния и плисиране от текстил, еко и естествена кожа за по-висок glamour фактор.

Виж повече на: http://e-alexandra.com/

Leave a Reply