Петимата тибетци – системата, която се превърна в световен хит при отслабване

Една древна и изключително полезна система от упражнения, наречена Петимата тибетци, ще ви направи по-слаби, по-красиви, по-млади и здрави

Една система се превърна в последните месеци в истинска сензация при практикуващите диети и режими за отслабване – това е системата Петимата тибетци. Това е една древна и изключително полезна система от упражнения, наречена Петимата тибетци, която ще ви направи по-слаби, по-красиви, по-млади и здрави. Тези упражнения много наподобяват йога и са заимствали от нея начините за полезно дишане и методи, които регулират духовното и физическото здраве. Тази система ни е представена от интернет портала svoiizbor.com.

Петимата тибетци като система носи името още „Петте ритуали на младостта и жизнеността“. Тя представлява система от йога упражнения, произлезли и дошли от Хималаите, които са изключително лесни и елементарни на пръв поглед, но всъщност извършват истински чудеса с тялото и духа.

В началото на ХХ век системата Петимата тибетци е пренесена от британски войник – офицер в Европа. Той ги усвоил докато пребивавал в Будистки храм в Тибет. Въпреки тази информация, произходът на тези уникални упражнения е доста противоречив. Но това все пак не е най-важното. Далеч по-любопитно е какво уникално и полезно нещо сме получили в наследство от древните тибетски монаси.

Първият, който успява да опише и да систематизира древните упражнения, наречени Петимата тибетци, е Питър Келдър. По-късно и Кристофър Килам описва тайните за правилното изпълнение на тази система упражнения в книгата си „Петимата тибетци“, в която разкрива тайните на младостта, добрия тонус и здравето.

Петимата тибетци е система от изключително лесни за изпълнение упражнения. Но ако ги практикувате според правилата и точното им описание, вие много бързо ще се убедите защо са се превърнали в световна сензация.

tibet

Петимата тибетци – системата, която се превърна в световен хит при отслабване

Благодарение на тези йога упражнения вие ще установите, че кожата ви се подмладява, паметта и зрението ви ще се засилят, ще забравите за хроничните болки в ставите и костите, ще облекчите артрита си. Само след десетина минути на ден, докато практикувате системата Петимата тибетци, вие ще усетите огромен прилив на енергия, ще отслабнете, ще придобиете мечтаната фигура и стегнато дупе. Всичко това ще ви дари с отлично самочувствие и настроение за по-добър и качествен живот.

tibet

Петимата тибетци – упражнение № 1

tibet

Петимата тибетци – упражнение № 2

tibet

Петимата тибетци – упражнение № 3

tibet

Петимата тибетци – упражнение № 4

tibet

Петимата тибетци – упражнение № 5

Подробно упражненията от системата Петимата тибетци са описани под формата на снимки. Кликнете върху тях и ще видите нагледно как трябва да се изпълняват за отличен резултат. Успех!

сподели бутон

Един коментар по “Петимата тибетци – системата, която се превърна в световен хит при отслабване

  1. Правя петимата тибетци от 30 години,сега съм на 68г.запалих се от книгата на Питър Келдър,килограмите ми са постоянни,чувствам се добре,още мога да изкачвам върхове,имам енергия за работа и се учудвам защо ,хората на моята възраст вървят така бавно???

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *