Диета според кръвната група гарантира здраве и дълголетие

Здраве и дълголетие можете да си осигурите, когато спазвате диета според кръвната група

През последните може би 20 години и у нас се заговори от специалистите, че здравето на човек зависи от правилното хранене според кръвните групи. Т.е. отделните кръвни групи изискват приемането или не приемането на различни храни.

Когато се съобразяваме с тези персонални особености на нашите тела, ние ще живеем в много по-голяма хармония.

диета според кръвната група

Диета според кръвната група гарантира здраве и дълголетие

На книжния пазар в България има доста книги за хранене според различните кръвни групи. Необходимо и вие да потърсите допълнителна литература, за да се просветите още повече, понеже личното здраве е огромна отговорност.

krav-grup krav-gr

кръвните групи

Книги с полезни съвети за кръвните групи

Специалистите вече твърдят, че много болести и излишни килограми са били натрупани, не защото пациентите се тъпчат с храна, а защото не приемат правилната и полезната за тях.

Днес ще ви препоръчаме няколко неща. Като начало конкретна диета според кръвната група няма да спазваме, а ще променим тотално нашия начин на хранене:

1. Ако все още не знаете каква е вашата кръвна група, направете  изследвания.

2. Прочетете съветите за хранене, които ние сме намерили за вас от dietite-knowledge според вашата кръвна група. Съберете и още информация, защото ние няма как да бъдем на 100% изчерпателни в една толкова необятна материя.

3. Изхвърлете от вашето меню вредните храни според вашата кръвна група и започнете да се храните само с препоръчаните.

4. Изчакайте да минат от  1 до 2  месеца, хранейки се правилно, за да могат телата ви да се пренастроят в правилната посока. Първите положителни резултати ще се появят най-рано в края на 2-та или 3-та седмица от първия месец.

5. Ако след края на 2-я месец не сте започнали да отслабвате, тогава вече трябва да потърсите подходяща диета за вас, отново според кръвната ви група.

Например, след края на 2-я месец не сте загубили нито 1 килограм или сте отслабнали само 2 до 3 килограма, а вие искате да се вталите поне с 7-8 кг, тогава вече трябва да пристъпите към диета.

Тази нова диета отново трябва да бъде вашата диета според кръвната група. Ако вашата кръвна група изисква да ядете зелени храни, тогава ще потърсите диета със спанак, например. Във figurata.com предложихме интересни идеи ТУК.

Ако трябва да ядете риба, според нуждите на вашата кръвна група, вие ще търсите именно  такава подходяща. Диета с риба и други съвети предложихме във figurata.com ТУК.

Ако е необходимо да се храните с млечни продукти, защото вашата кръвна група ги изисква, използвайте нашата диета ТУК.

Няма да предприемате никакви други начини на хранене, ако това не е диета според кръвната група, която е полезна за вас!

 

Кръвна група Нулева

Диета според кръвната група Нулева – част 1

Кръвна група Нулева

Кръвна група Нулева – част 2

Кръвна група А

Диета според кръвната група А – част 1

 

Кръвна група А

Кръвна група А – част 2

Кръвна група Б

Диета според кръвната група Б – част 1

Кръвна група Б

Кръвна група Б – част 2

Кръвна група АБ

Кръвна група АБ – част 1

Кръвна група АБ

Кръвна група АБ – част 2

 

сподели бутон

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *