Изпитана диета на проф. Байкова дава впечатляващи резултати

Ако искате да отслабнете и да изваете красиви форми, възползвайте се от изпитаната диета на проф. Байкова

Много наши читатели са гледали интервюта с проф. Байкова, която дава важни съвети за здравословно хранене и как да се пазим от вредните храни, които производителите пускат в търговската мрежа.

За онези от вас, които не познават проф. Байкова, ще кажем че тя е авторитетен лекар и специалист в сферата на диети и хранене.

диета на проф. Байкова

С изпитаната диета на проф. Байкова извайвате красиви форми

Дълги години от своята практика проф. Байкова е работила с пациенти, които се борят с наднорменото тегло и по-страшната форма – затлъстяване.

Проф. Байкова е написала и публикувала повече от 300 статии в българския и в чуждия научен печат, посветени на рационалното и здравословно хранене.

Наред с много си обществени ангажименти, проф. Байкова е ръководител на катедрата по „Превантивна медицина“ при Медицински университет в гр. София.

Предлагаме една диета на проф. Байкова, която се прилага 14 дена. Диетата изисква специален режим, който трябва стриктно да се спазва, напомнят от http://detelina.wordpress.com.

Доказаната диета на проф. Байкова се прилага в точен час, в който се приема определен вид храна. Ще ви направи впечатление, че преди обяд храната се консумира през 2 часа, а след обяд – в по-голям интервал.

Ако след обяд започнете да чувствате глад, тогава можете да ядете плод или зеленчук, но не приемате грозде, банани и пъпеши. Можете да хапнете черен сухар или черен сухар, намазан с малко домашна лютеница, кьопоолу, горчица, но без майонеза.

диета на проф. Байкова

Проф. Байкова е автор и на книги

През целия ден пиете вода, отвара от билки, прясно изцедени сокове на плодове и зеленчуци, а не купени с консерванти.

Не забравяйте, че предложената диета на проф. Байкова се спазва 14 дена. Това е дълъг период от време. За целта трябва да се настроите психически и 3-4 дена предварително да започнете разтоварване. След края на диетата задължително трябва да се захраните. Препоръчително е да приемате супи и сготвени яхнии, защото те се отразяват добре на стомаха.

Всеки отделен организъм ще свали различно количество килограми, след края на тази диета на проф. Байкова. Но всеки, който успее да я приложи до края, ще остане доволен от получените резултати.

диета на проф. Байкова

Диета на проф. Байкова – част 1

диета на проф. Байкова

Диета на проф. Байкова – част 2

диета на проф. Байкова

Диета на проф. Байкова – част 3

 

сподели бутон

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *