Мултикукър Филипс – уредът, който готви сам!

Мултикукър е едно от революционните изобретения на модерните технологии в областта на готвенето – за да се храним здравословно, да готвим лесно и да имаме повече време за себе си и близките си.

мултикукър

Сготвената с мултикукър храна е здравословна! (снимка: trydiani.blogspot.com)

Много хора смятат закупуването на мултикукър Филипс за ненужно – някои го определят като твърде скъп, други – сложен за използване, трети не са готови да приемат иновациите и да изоставят добрата стара готварска печка.

Но преди да се откажете от това удобство бъдете сигурни, че сте запознати с всички предимства на готвенето с мултикукър!
Представете си, че само в един уред с размерите на голяма тенджера можете да приготвяте всички ястия, за които се сетите – супа, месо, риба, яхнии, картофи, ориз, зеленчуци, десерти, кремове и много други.

Представете си, че ще забравите за пърженето, печенето, варенето, задушаването, готвене на пара, няма да имате нужда от допълнителна тенджера под налягане, няма да имате нужда от куп тенджери и тави, които заемат цялата ви кухня и трябва да миете след всяко ползване. Дори няма да се нуждаете от микровълнова фурна, за да претопляте храната си, вашият мултикукър прави и това. Звучи прекрасно, нали!

мултикукър Philips

Така изглежда един мултикукър

Да не забравяме, че в дома ви вече няма да се стелят пълчища дим излизащи от фурната или от тенджерата. Херметическото затваряне на уреда запазва всички миризми в самия уред, където им е мястото!

Много хора смятат, че обемът на мултикукър е прекалено малък – обикновено обемът е 5 л., достатъчно за да нахраните 4 души, дори и да са по-лакоми!

Но това не е всичко!

Мултикукърът може да стане най-добрият ви приятел, защото буквално готви вместо вас. Слагате продуктите, затваряте, избирате желаната програма…и край! Забравяте, че готвите, можете дори да излезете, ястието ви няма да „тръгне да ви търси“. А миенето е толкова лесно и удобно!

Става и по-хубаво!

Имате и функция „отложен старт“ – след като приключи програмата, уредът изключва, но храната си остава топла. Не сънува ли това всяка изтерзана домакиня!

Това е невъзможно, ще кажат скептиците!

Но не бързайте да си правите заключения, че не може да е толкова хубаво! Ако още не сте се убедили, че е време да пенсионирате старата печка , мултикукърът има и още един коз!

мултикукър сладкиш

С мултикукър можете да си сготвите сладкиш и хляб!

Мултикукърът е не само най-лесният за използване уред за готвене, но и най-здравословният.

Всички съставки запазват хранителните си свойства по време на приготвянето, почти не се използва мазнина, но храната остава сочна и вкусна.

Мултикукърът е сигурен и надежден с редица степени на защита, което означава, че можете съвсем спокойно да оставите ястието в и да излезете от дома си, без да се притеснявате от инциденти.

Можете да прочетете, как да си приготвите хляб и кекс м мултикукър ТУК

И когато се приберете ястието ще ви чака – готово за консумация и по-вкусно от всякога, още ли не сте тръгнали към най-близкия магазин за вашия нов мултикукър?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *