Лунна диета за отслабване и пречистване с дати

Използвайте популярната лунна диета, за да си върнете добрата форма – време е да свалим излишните килограми

 

лунна диета

Лунната диета се състои от 24 часа на вода и чай през всеки първи ден от четирите фази на Луната

За да бъде максимално ефикасна лунната диета, трябва да сте запознати с принципите и процесите върху, които е основана.

Каква е логиката зад лунна диета?

Лунната диета се определя от фазите на луната, като чрез тях се помага на тялото да метаболизма без добавки и вредни вещества, както и количеството течности в тялото. По време на различните фази на луната, тялото се освобождава от натрупаните токсини, в следствие на не нездравословно хранене и заседнал начин на живот.

лунна диета

Спазваме лунна диета не само когато искаме отслабване, но и за пречистване

Какви са принципите на лунна диета?

Един ден преди настъпването на следващата фаза на луната, трябва да консумирате по-леки храни като плодове и зеленчуци. Един час преди луната да навлезе в съответната фаза, трябва да е последното ви хранене и през следващите 24 часа трябва да приемате само течности – минерална вода, билкови чайове, прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове. Кафето – не повече от една чаша, чисто. След пречистващия ден, отново трябва да консумирате по-леки храни. Това е всичко! Този режим се спазва при всяка една от четирите фази на луната – пълнолуние, новолуние, първа четвърт и последна четвърт.

Какво да очакваме от лунна диета?

Ефектът на лунна диета се състои в постепенното смъкване на излишните килограми – 3-4 килограма на месец. Ако решите да включите и една три дневна лунна диета, която също е съобразена с лунните фази, може да свалите и до 5-6 килограма. За да поддържате постигнатите резултати, трябва постепенно да преминавате към постоянен по-здравословен и лек режим на хранене, който да включва повече плодове и зеленчуци, супи, варени ориз със зеленчуци, салата. Можете да ядете ябълки, круши, тиква, много цитрусови плодове. Приготвяйте храната си така, че да запази естествения си вид и вкус и полезните си съставки. Това означава да готвите на пара, да използвате повече лимонов сок, зехтин, вместо растително олио.
Връзката между луната и човешкото тяло все още не е изцяло разгадана от учените. Но все пак е видно, че емоциите се засилват по време на пълнолуние и явно лунните фази оказват ефект върху здравето и съзнанието ни.
Важно е да знае, че лунната диета трябва да се прилага след консултация с лекар, защото има състояние, при които е противопоказна и може да доведе до появата или обострянето на здравословни проблеми.
Както всяка строго ограничаваща диета и тази не е подходяща за лица под 18 години, хора с хронични заболявания и страдащи от прекомерно затлъстяване!

Запознайте се с 90 дневна диета, с помощта на която се отслабва без глад. ТУК

Фазите на луната за лунна диета през 2014 г. са:

лунна диета

Лунна диета – дати за март, април и май 2014

лунна диета

Дати за лунна диета за юни, юли и август 2014 г

лунна диета

Дати за лунна диета през септември, октомври, ноември и декември 2014 г

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *