Билки за отслабване: Наръчник с билки, пазени в тайна!

Всички най-основни билки за отслабване, пазени зорко в тайна от фармацевтичните гиганти. Сред тях са копър, анасон, демир бозан и глухарчето. Запазете  си някъде това, ще ви потрябва!

Защо говорим за билки за отслабване? Няма как да го премълчим: затлъстялото човечество неистово търси лек срещу наднормените килограми и пазарът откликва на това търсене по специфичния си начин. Само се огледайте и ще видите какви чудеса обещават знайни и незнайни производители и дистрибутори! Трудно е да се ориентирате в такъв водопад от оферти за “нещото”, което ще промени живота ви завинаги. Как? Като ви помогне да смъкнете наднорменото си тегло.

Няколко правила, които са важни при избора ви

Периодично си правя цикли с пиене на чай Демир бозан за отслабване

марина билки за отслабване демир бозан

Марина Стоянова

Така избягвам влизането във филми с разни диети и режими. Единствено гледам да не приемам въглехидрати вечерно време, става дума за хляб, ориз, сладки и тестени неща.

Тези билки се грижат всичко, свързано с метаболизма на тялото да бъде окей, пречистват кръвта и така те предпазват от напълняването. Естествено, иска се и малко движение. Ако живееш заседнало и не се вдигаш по цели дни от компютъра, малко неща ще те спасят. Аз самата компенсирам седенето с разходки. Навъртам по 6-7 километра бързо ходене всеки ден.

Когато изпусна мярката, съм имала случай да сваля 4 килограма за месец. Не е много, а и е до организъм, но 4 кг. си е прекрасно количество килограми, от което да се освободиш.

Марина Стоянова, Бургас

Решили сте да станете нов човек. Част от промяната е да обърнете визията си: вместо закръглен, потен и поомачкан екземпляр, да бъдете строен, динамичен, пробивен, успешен! Е – постижимо е, стига да сте наясно, че това НЕ МОЖЕ да стане бързо. Килограмите, които сте трупали години наред, няма как да изчезнат като в анимационен филм. Ако това се случва с някого, здравето му е в сериозен риск. Ето защо е добре като начало да отхвърлите всички предложения за бързо, за светкавично отслабване.

Заложете на утвърдена марка, с развита дистрибуторска мрежа. На продукти, които ще съдействат за редукцията на теглото ви като част от хармонична програма. По-малкото калории и по-усилената физическа активност трябва да бъдат част от такава програма. Единствено при подобен избор можете да очаквате трайни резултати.
Ориентирайте се към предложения с акцент върху природните, а не синтетичните съставки. Привнасянето в тялото на химия, която му е чужда, никога не остава безнаказано. Ако се опитаме в крайна сметка да обобщим – естествено вниманието ни няма как да отмине варианта “билки за отслабване”.

Мъдрата природа се е погрижила за всичко!

билки за отслабванеМожем да имаме тунел под Ламанша и виртуални светове, но не знаем какво сипваме в чинията си! Бабите ни са били наясно, че човекът е част от нещото, което науката нарича “биосфера” и че какво му е нужно – винаги може да го намери на една крачка от себе си. Народната медицина е наясно с това – кои лечебни растения или растителни храни могат да подпомогнат отслабването и как точно се случва това. Основно правило: отслабването с билки е географски ограничено. Т.е. най-добре въздействат онези растения, които растат около нас. Генетичната информация, която носим в себе си, съдържа щрихи и за храната. Същите, които могат да се открият в самата храна.

Билките действат в посока “отслабване” по различен начин. Една група от тях потискат глада или подпомагат мозъка да овладее по-лесно контрола върху апетита. Такова е лененото семе: то създава тънка слизеста ципа в стомаха и стимулира лъжливо чувство за ситост.

Природните “агенти”, които ни спасяват от излишни течности

  1. Има цяла група растения, които могат да ни освободят от задържаните излишни течности (обикновено те остават задълго в мастните клетки). Счита се, че е добре те да се поемат във вид на прахче, което в стомаха бухва и се насища с влага. Ефектът е двоен: постигнатият обем лъже, че сте се заситили, и в същото време излишните течности са готови за изхвърляне. Такъв ефект се постига със семена от копър, анасон, кимион, сушени листа от дива ягода, полски хвощ. Този тип терапия не се препоръчва за хора с бъбречни проблеми и е по-добре да се прилага под лекарски контрол.
  2. Друга група билки стимулират очистването на жлъчката и черния дроб (глухарчето). Когато тази система е в добра кондиция, храната се усвоява най-пълно и без натрупване на токсини и течности. Има и четвърта група лекарствени растения, с чиято помощ се очиства чревният тракт (слабителни от типа на сена). Обикновено се акцентира върху нея, но това не е всичко, което природата е готова да ни даде.

Съветът с лекар е условие за здравословно отслабване!

Ако личният ви лекар е специалист на място, той най-добре ще ви насочи към билков вариант за редукция на теглото. Този вариант трябва да е съобразен със здравния ви статус, защото редовният прием на билки не е аматьорска забава. Спазвайте препоръките му и посетете фитотерапевт, ако това е необходимо. Не се опитвайте да коригирате дозировките, както и продължителността на приема. С билките се привиква, а посягането към по-висока доза може да причини негативни последици.

Ако в началото сте си помислили, че с билки ще ви е по-лесно, трябва да сте се убедили, че не е така. Но е гарантирано, че има двоен ефект: наистина отслабвате и наистина това не уврежда здравето ви.

Как да подготвим тялото си за трайно сваляне на килата

Докато организирате личната си билкова програма за редукция на теглото, направете ИЗПИТАНАТА И ПРЕПОРЪЧАНА (ТУК) подготовка на тялото за предстоящото отслабване. Билковият чай Демир бозан е универсален продукт за общо прочистване и оздравяване, който съдейства за стабилизиране на сърдечно-съдовата дейност и артериалното налягане, както и за оптимизация на имунната защита. Активният биокомпонент в чая съчетава въздействията на лечебните растения глог, котешка стъпка, блатен тъжник, хвощ, великденче, царевична коса. Проверете теглото си преди да започнете да го пиете, и след два-три месеца пак. Току-виж се оказало, че друга програма за отслабване с билки просто не ви е нужна!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *