Отслабване с домати и краставици – губим по 5 килограма за 7 дни

Вече е пролет, на пазара има много пресни зеленчуци, които са на достъпни цени, затова препоръчваме отслабване с домати и краставици

Този начин на отслабване се прави в продължение на 7 дена. Последните 2-3 дена преди да предприемете отслабване с домати и краставици трябва да намалите храната, която приемате и след края на процеса отново 2-3 дена трябва да приемате лека храна, за да влезе вашият стомах в състояние да приема останалите видове готвени храни (леща, боб, киноа, супа от лапад, спанак, печена риба).

Ако ви се стори твърде рано сега да предприемете такова отслабване с домати и краставици, отложете го за летните горещини.Тогава ефектът ще бъде още по-голям, понеже започваме да се потим активно.

В продължение на 7 дена спазвате следния режим.

Закуска: 1 филийка пълнозърнест хляб и 1 сварено яйце или 1-2 сварени неголеми картофа.

Междинна закуска: Около 10 часа ядете 1 краставица или 1 домат.

Обяд: Таратор и салата от домати, поръсена с пресен магданоз и 3-4 маслини. Може да бъде полята с малко зехтин. Не повече от 1 филийка пълнозърнест хляб.

Междинна закуска: Около 15 часа хапвате 1 краставица или 1 домат.

Вечеря: Шопска салата – краставици, домати, плочка сирене. Вместо сирене може да изядете плочка кашкавал.

На пръв поглед това отслабване с домати и краставици изглежда спартанско, но то е добре дозирано.

Когато сутрин ядем филийка хляб или сварени картофи ние вкарваме в тялото количество бавно усвоими въглехидрати, които  ще ви дават енергия през деня.

На обяд ядем таратор. Киселото мляко е полезно за стомаха и ни осигурява полезни белтъчини.

Магданозът е изключително полезен за очите и за кожата, защото изчиства кафевите петънца, дори луничките.

На вечеря отново приемаме доза белтъчини чрез сиренето или чрез кашкавала, както и малко сол, защото в тях има натриев хлорид, както и в маслините.

Краставиците са богати на вода, която се отделя свободно от организма и тя промива бъбреците.

В доматите има много витамин С, също полезна субстанция за нашето тяло.

По време на отслабване с домати и краставици можете да пиете билкови отвари, чай, кафе. Ако не можете да ги пиете натурални, сложете малко мед, който също ще ви даде енергия през деня.

отслабване с домати и краставици

Отслабване с домати и краставици гарантира прекрасни резултати

Освен че ще отслабвате през тези 7 дена, вашите бъбреци ще работят на пълни обороти. А знаем, че бъбреците прочистват кръвта, което е жизнено важно за нашето тяло.

Ако кръвта не бъде добре филтрирана, в нея се натрупва веществото креатенин, което е вредно за мозъка и за другите анатомични органи.

Хора с високо съдържание на креатенин трябва да бъдат поставени на хемодиализа, за да могат физиологичните разтвори да филтрират кръвта.

Наред с отслабване с домати и краставици, вие трябва да правите физически упражнения. Ако денем или вечер не играете тенис, футбол, аеробика, Пилатес, Зумба, йога, трябва да тичате, да използвате велоаргометъра, да правите коремни преси (например 3 – 4 серии по 15-20 коремни преси), защото стопените мазнини оставят празно пространство в кожата и тя увисва.

Успех на всички, които ще започнат  отслабване с домати и краставици!

 

сподели бутон

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *