Мумио – вълшебният еликсир за изваяна фигура и против стрии

Все още малко хора са запознати с полезните качества на природния еликсир мумио, наричан още кръвта на планината.

мумио срещу стрии

Вълшебното мумио премахва стрии

Мумиото е напълно натурален продукт, въпреки че все още няма напълно категорични данни какво точно е. Едната теория гласи, че се появява в следствие на кристализацията на скалите, извършена в следствие на влияние на органични утайки на планински прилепи (хранят се с поне 10 билки).

Това е вид секреция, идваща от планината, на височина около 3000 метра, формирането на мумио е процес, който отнема стотици години.

Тъй като мумио става все по-популярен продукт е важно да знаете, че на пазара се появяват все повече фалшификати, за това внимателно избирайте от къде си набавяте тази ценна и много полезна смола.

Истинското мумио съдържа 28 химични елемента и 30 полезни макро и микро елемента. Всъщност според учените, мумио съдържа 50 напълно естествени елемента от Менделеевата таблица.

За сравнение, в лекарствата създадени по изкуствен път се събират не повече от 6 елемента.

Смята се, че мумиото се използва от 3000 години, като има данни, че древните лечители са използвали природния продукт за лечение на редица заболявания ,за укрепване на организма и справяне с възпаленията.

мумио срещу стрии

Внимавайте да не попаднете на фалшиво мумио

Мумио има невероятни ползи за здравето и красотата, освен това е чудесен продукт за подпомагане на отслабването. Благодарение на пречистващите си свойства и стимулирането на храносмилателната система, ще постигнете невероятни резултати.

За да постигнете добри резултати е необходимо да приемате мумио в продължение на 30 дни. За целия курс са ви необходими 25 грама мумио. Приема се в 3% разтвор (3 грама на 100 мл.)

 

Първа десетдневка

ден 1- 5 капки веднъж на ден
ден – 2 – 8 капки
ден 3 – 10 капки
от ден 4 се добавят по 3-4 капки, като се стигне до 1 ч.л

Втора десетдневка

2 ч.л на гладно
Трета десетдневка
1.5 ч.л. на гладно

Можете да си приготвите тонизираща напитка от мумио:

Добавете няколко капки вода към 6-8 грама, разбърква се на каша, добавя се 500 г мед и се разбърква. Вземайте по три пъти на ден по 1 с.л.

мумио срещу стрии

Така можете да приготвите крем против стрии сами – с детски крем и мумио

Ако ви се появят стрии, също можете да използвате мумио, за да се справите с тях:

Разтворете 1 г мумио в 1 ч.л. преварена вода. Разбъркайте с една опаковка крем против целулит и втривайте добре в проблемните зони по един път на ден.

На пазара се предлагат и редица готови продукти под формата на мехлеми, мазила, таблетки капсули, които съдържат мумио. Бъдете изключително внимателни при избора си, тъй като голяма част от предлаганите продукти всъщност не са мумио, а озокерит, вещество с нефтен произход.

Вълшебното мумио е част от Системата минус 60 на Екатерина Мириманова, жената която отслабна с 60 кг за година и половина. Подробности четете ТУК
Разгледайте и последвайте албумчето в Pinterest „Мумийо (шилажит, мумийо) – цялата информация и снимки на едно!“, което съдържа допълнителна информация и постоянно се обновява.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *