Тази есен: Шест модни тенденции при обувките

Българските монобранд електронни магазини предлагат на цена на производител предлагат разнообразие от модели – анатомични обувки, ортопедични обувки, дамски обувки, дамски ботуши, обувки от естествена кожа и много др.

drehi (9)Направихме за вас проучване кои ще бъдат най-горещите тенденции при обувките тази година. Едни от най-модерните обувки за този сезон са тези с висок ток тип танк от корк и лико в преливащи цветове, високите с неонов акцент и сандалите с много тънки каишки. Но да направим един бърз обзор и на останалите трендове.

1. Летните боти. Те са с висок glamour фактор и street shic. Обикновено са с цип или връзки, множество отвори, прорези или каишки. Най-неустоими са ботите с набрана кожа или материя около глезена, но с отворени пета и пръсти на висок тънък ток.

2. Декорациите от прорези и каишки. Те произлизат от римлянките и са вдъхновени от древна Византия и Рим. При Cut out тенденцията цялото стъпало се вижда и също са много кокетни, освен че са модерни и комфортни. Златно, сребърно и бронзово постепенно ще отстъпят място на холографските отблясъци.

3. Луфър страстта. Тази мания по ниски и функционални обувки се изповядва от динамичната модерна жена – тя се забавлява, работи, спортува, домакинства и обгрижва семейството си. Много модерни са оксфордските обувки с флорални и животински принтове.

4. Балерините и пантофките. Те са изцяло дантелени и отрупани изцяло с блестящи камъчета или кристали. Нежни, женствени и много симпатични… Други украси са с шипове, рингове и капси.

5. Черно и бяло. Ретро тренда извади леко позабравената иначе класическа комбинация отново на слънце. Много модерни са белите обувки, чиито линии са подчертани с черен кант – винтидж, сантиментални и романтични. Друга вариация са ретро обувките, имитиращи зигзагообазни курсиви, къдрици и точки, които срещаме в умишлено състарените модели.

6. Клиновиден ток. Няма как да минем и това лято без тока от лико с или без дискретно вградена платформа, а съчетанието от плетена платформа и лико е актуална най-вече поради връщането на мода на бохо стила.

Един коментар по “Тази есен: Шест модни тенденции при обувките

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *