Дрехите, с които можете да прикриете корема

Излишните мазнини в областта на корема са доста често срещано несъвършенство при жените.

Дали се дължи на ген, на възрастта или пък на повече похапване, все пак има начин да ги прикриете чрез дрехите, докато се опитвате да се борите с тях. А в името на вашето собствено здраве и самочувствие, трябва наистина да се борите с тях.

drehi-koremНапълно логично е, ако искате да прикриете корема, да се придържате към блузи, които го правят.

Какво означава това? Избирайте разкроени блузи, които обаче да не са прекалено широки. По-големият размер дрехи не трябва да присъства в гардероба ви, тъй като ще ви накара да се чувствате огромни. Блузите могат съвсем спокойно да са с всякакви щампи, къдрички или пък набрани по ръкавите, раменете или деколтето.

Идеята е да отвличат вниманието от корема. Широките и много модерни каубойски ризи са изключително подходящи за вас и вашата спортна визия, както и пристегнатите с ластик на ханша блузи. Но трябва наистина ластикът да е на ханша, а не точно на кръста. За по-добра представа погледнете изложените по-долу модели. Няма ограничения във цветовете, които носите, достатъчно е да ви отиват.

figurata com 2Когато нещата опрат до панталоните и дънките, впитите и тесни модели са може би наистина много подходящ избор, стига формата на тялото ви да го позволява и да имате по-слаби крака. Ако не сте особено доволни и от тях, се насочете към правите панталони или съвсем леко разширени крачоли. Колкото до принта – слабите крака позволяват съвсем спокойно флоралните, свежи принтове, които ще отвлекат вниманието от коремната област.

Особено важно за дънките е да избягвате да си взимате с един размер по-малки, тъй като те ще се впият в талията ви и излишните мазнини ще изскочат от тях, а това е наистина неприятна гледка.

Полите със сигурност не са забранени за вас. Можете да носите почти всякакъв тип пола, стига да я съчетаете с правилен топ. Особено подходящи са полите тип лале, плисираните, а дори и пола тип молив. Отново ключов момент е блузата отгоре, чиято работа е да прикрие мазнините.

figurata-comАко имате слаби крака и ви се иска да ги покажете с подходяща рокля – направете го. Изберете модели, които са пристегнати под гърдите например, или пък са с воали и леки материи, които не прилепват по тялото.

Макси роклите също са правилен избор в случая. Общо взето всички модели са подходящи за вас, просто трябва да следите около талията ви да не са пристегнати и да не я очертават.

Аксесоарите са не по-маловажни от дрехите, това го знаете. Във вашия случай аксесоарите трябва да отвличат вниманието от една част на тялото и да го насочват към друга. Ето защо коланите не са препоръчителни, тъй като пристягат и очертават линията на тялото.

За шията избирайте по-масивни и обемни аксесоари, които са по-къси и не стигат до корема ви. Дългите гердани е по-добре да си избягвате. Обиците също са подходящи за носене, както и всякакви видове гривни.

Ако желаете да откриете необходимото облекло за всеки ваш конкретен случай, значи имате нужда от качествено и модерно облекло. Елмайра може да предложи точно това! Убедете се сами, докато разглеждате богатото разнообразие от дрехи.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *