Яки утринни ритуали за бързо отслабване (ако действате разумно)

Открийте трите сутрешни ритуала, за да се чувствате по-добре и да посрещнете деня с цялата енергия, от която имате нужда,.

След което да я приложите в упражнения и стимул за вашето отслабване за кратък период от време.

Нямате нужда от много храна или голямо количество кафе, за да започнете деня, пълни с енергия. Тези три прости сутрешни ритуала, които следват, ще ви помогнат да бъдете по-енергични и положителни в рамките на целия ден, за да дадете най-доброто от себе си, както в работата си, така и в личния си живот и не на последно място във физическата активност.

В крайна сметка, ако работата започне добре, вече е наполовина свършена.

1. Усмихвайте се сутрин

Една усмивка, дали с тялото или с ума е първото нещо, което да направите сутринта щом се събудите, дори преди да сте станали от леглото. Пред себе си имате цял ден, в който да видите разликата. Самият жест на усмихването значително подобрява настроението и по този начин зарежда с енергия. Приветствайки деня с усмивка, вие ще можете по-лесно да се справите с целите си, ще можете да приемете като предизвикателство бързото отслабване, към което се стремите.

2. Медитирайте за няколко минути

Вероятно сте чували, че медитирането още от рано сутрин е здравословна дейност, която може да даде много предимства. Сутринта е най-доброто време, ние сме по-отпочинали и наоколо цари повече тишина.

Не е нужно да стоите в поза лотос в продължение на часове, дори само пет минути всяка сутрин могат да ви помогнат да изчистите ума си от напрягащи мисли, да имате повече концентрация и да сте отпуснати през целия ден, предоставяйки ви щит срещу стреса, друг много важен елемент за вашето здраве и добра форма.

3. Пригответе си богата закуска

бързо отслабване - 02Да спите 15 минути повече няма да ви даде силата, от която наистина имате нужда, тези 15 минути могат да бъдат използвани по много по-добър начин: за да си приготвите закуската, която вие често пропускате, поради липса на време.

Изяждането на една балансирана и богата закуска ще ви дари с необходимата енергия за целия ден и няма да огладнеете като вълци за обяд.

Вместо да се натъпчете на обяд или на вечеря, балансираното хранене на по-чести интервали е ключово, ако желаете да отслабнете бързо и ефективно. Гладуването е едно от най-лошите неща, които може да си причините, а и ще има абсолютно противоположен ефект на този, който искате.

Тези три малки неща всъщност крият огромен потенциал и ще ви позволят да се чувствате по-добре, което пък ще ви позволи да се изправите срещу работната седмица и диетата с решителност и енергия. А като награда може да се поглезите в спа хотел.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *