Билки против целулит: С Фигурин няма и следа от портокаловата кожа по бедрата

Едно писмо – отзив на читателка, която ползва билки против целулит и успява да реши проблема с „портокаловата кожа“, но и да свали маса килограми!

Здравейте! Казвам се Ангелина Симеонова и съм от град Сливен. Миналата година по това време тежах 80 кг. В началото на лятото започнах да пия Фигурин, който ми препоръча една позната, бях споделила с нея, че смятам да се погрижа за фигурата си.

Фигурин напълно ме задоволяваше. Не се налагаше изобщо да пазя диети, които ми отнемаха цялата жизнена сила. Не се налагаше и да правя някакви упражнения, за които все не намирах време. Правех си отварата веднъж дневно и я пиех по три, а понякога и 4, пъти на ден, в зависимост от това, с колко време разполагах и кога се сещах.

Никакъв проблем, даже чаят имаше приятен вкус.

Действието усетих още първите дни с отслабване на апетита. Не се в края на краищата лишавах от нищо, просто хапвах от всичко по малко.

След 6 седмици постепенно забелязах, че самите ми дрехи ми станаха широки – бях отслабнала с 8 кг. Чувствах се добре и бях заредена с енергия. Минаха 5 месеца оттогава. В момента съм 65 килограма. Фигурин спрях да пия преди месец, храня се абсолютно нормално, но факт е, че не съм напълняла изобщо.

Фигурин се погрижи не само за килограмите, но и за целулита, няма и следа от портокаловата кожа по бедрата. Това са най-сериозните билки против целулит, защото се вземат вътрешно, а не се клепотиш с някакви съмнителни кремове. Преди това съм ходила на какви ли не процедури за премахване на целулит, само дето ти взимат парите и накрая пак си ходиш с „портокаловата кожа“.

Билки Фигурин против целулит - 01

А. Симеонова за „Фигурин“

Особено при „воден целулит“ действието на Фигурина е направо светкавично, може да се каже. Просто веднага усещаш ефекта, стига редовно и акуратно да се пие. Ако това се съчетае със съответните упражнения, може и за един месец значително да се облекчат нещата.

Важното е лечението да се прави вътрешно, защото причината за така наречените кожни заболявания винаги е вътрешна. Дори и някой крем против целулит да ти помогне, той само ще „изтласка“ проблема ти навътре и задължително после ще избие на друго място. Така че трябва да се ползват такива умни билки, които не избутват проблема към вътрешността, а прочистват самата вътрешност, изхвърлят излишната вода и разните там гадории, които причиняват целулита.

Ангелина Симеонова, град Сливен

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *