Диетата на Мадлен Жестан, нещо наистина уникално и действащо!

Мадлен Жестан: Отслабнете с лучена супа

Тази дама помогна на много европейски звезди да изглеждат такива, каквито ги обичаме. Ако не беше тя, Изабел Аджани нямаше да се снима в киното,

Катрин Деньов и досега би пушила цигара след цигара, а Жерар Депардийо не би тежал под 150 кг.

Макар че е на 75 години, Мадлен Жестан изглежда много по-млада.

В повечето европейски страни диетоложката е позната като автор на диетата с обикновената лучена супа. Когато се приема преди сън, тя спасява организма от токсичните вещества. Жерар Депардийо тежи 140 кг, което се отразява зле на сърцето му. На първо време отказва пушенето и алкохола. Той има близък приятел по пиене, който заболява от цироза, друг негов приятел умира от свръхдоза. Затова Депардийо се взема в ръце под влияние на актрисата Изабел Аджани.

Мадлен Жестан смята, че няма вълшебно хапче за отслабване, но връща организма в онова състояние, в което той трябва да бъде, като посочва, че човек сам трябва да се ограничава в името на здравето си. За една седмица актрисата Катрин Деньов сваля пет килограма и престава да пуши.

Съветите на Мадлен Жестан

Сухи плодове, особено сливи, най-добре е да се употребяват, когато ви се яде извън определените часове за хранене. Дъвчете ги бавно, тогава чувството на глад ще се притъпи, а организмът ще получи енергия.
По време на очистителната диета е най-добре да се лежи, защото организмът извършва много трудна работа: не бива да се натоварва допълнително.

Освен това хоризонталното положение позволява да се изхвърлят токсините, получава се естествен дренаж на тъканите, подобрява се циркулацията на кръвта и натиска върху стените на стомаха. Вертикалната стойка напротив – затруднява обменните процеси.

Сутрин преди ставане от леглото се изпива половин литър вода.

Ето как ще отслабнете с диетата на Мадлен Жестан

Мадлен Жестан

Мадлен Жестан ви помага да отслабенте

Сутрин: напитка от чаша мляко, чаена лъжичка мед и толкова какао на прах. Тази вкусна напитка сгрява и тонизира. Млякото зарежда организма с калций и протеини, шоколадът – с магнезий, медът – с енергия и витамини. 15 минути преди или след какаото се изяжда един портокал или грейпфрут.

До обяд изпийте литър негазиран минерална вода.

На обяд: 200 г немазна риба или пилешко месо, за гарнитура – само зеленчуци

След два часа: чаша кисело мляко с лъжичка мед.

В 16 часа: изпийте т.нар. понижаваща апетита напитка: сокът от един лимон, 250 мл вода и чаена лъжичка мед. Напитката се изпива на малки глътки.

В седем часа вечерта вместо вечеря се изпива прочутият очистителен бульон на Мадлен Жестан: 1,5 литра вода. килограм лук (който извежда шлаките), 500 г моркови (витамин А), 500 г домати (калий), няколко зърна кимион (извежда шлаките). Вари се 20 минути. Прецежда се, не се соли. Изпийте три чашки бульон с интервал от 10 минути. След това хапнете зеленчуци от бульона.

След два дни ще почувствате резултата – талията ви ще се намали с няколко сантиметра, ще свалите поне два килограма, стомахът леко ще намали обема си.

Мадлен Жестан

Отслабнете с Мадлен Жестан

Мадлен Жестан горещо препоръчва не само по време на диетата, но и след нея да се изяжда не повече от 500 г храна на едно ядене, за да не се разтяга стомахът. Да не се употребява сол, за да не задържа организмът вода.

По принцип очистителната диета на Мадлен Жестан може да се прави веднъж седмично, и веднъж в месеца и веднъж на шест месеца в зависимост от вашето самочувствие, от хранителния ви режим и други фактори. Самата диетоложка пие своята апетитопонижаваща напитка и очистителния бульон. Затова вероятно е стройна за своята възраст.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *